MAATREGELEN IVM CORONA

Door de week is het pension nu (vanwege Corona) opgesplitst in diverse appartementen die los te huur zijn.

Voor een midweek (4 of 5 overnachtingen) hebben we drie appartementen te huur.

Twee van deze appartementen beschikken over een eenvoudig keukentje en uiteraard over een eigen badkamer, en zijn vooral geschikt voor twee personen. (eventueel een extra slaapkamer toe te voegen).

Het grote appartement (4 tot 8 persoons) bestaat uit een woonkamer/keuken en drie slaapkamers (met eigen badkamers). Eventueel uit te breiden met een extra slaapkamer.

Alle drie de appartementen zitten in één gebouw. Vanaf 22.00 uur ’s avonds tot 8.00 uur ’s morgens houdt men goed rekening met elkaar. Onze doelgroep zijn natuurliefhebbers die van een zekere mate van rust houden. Voor de wat grotere gezelschappen is tevens een apart gelegen recreatiezaal beschikbaar.

De mooie grote tuin met veel zithoekjes biedt alle gelegenheid om een rustig plekje te vinden ter ontspanning. Vanuit onze accommodatie zijn veel mogelijkheden voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten (kaarten aanwezig). Ook een bezoek aan een stad als Roermond en Venlo, of wat verder weg, Maastricht, Aken en Düsseldorf is aan te bevelen.

Enkele prijsaanpassingen (in afwijking van de reguliere prijslijst) bij benadering:

Ontbijtservice is mogelijk op de dag na aankomst.

Het grote appartement (4 tot 8 personen) 4 nachten € 800,- exclusief lakenset, 5 nachten € 950,-)

Voor meer informatie/toelichting en beschikbaarheid staan wij u graag telefonisch (0475501083) te woord of informeer per email; info@pensiongroenewoud.nl